• 首頁Portal
  • 社區論壇BBS
  • 圖文報告
  • 查看: 5886|回復: 30

月亮灣正骨報告

關閉 [複製鏈接]

離線 

上個月尾同老虎上深圳揼骨,去了羅湖區o既月亮灣。
    過關後都好易搵到佢地公司車。
    去到大堂唔算好靚好大,不過更衣室幾舒服,
    過左一度自動門先到沖涼區,有8~10
    每格都有門可以閂埋。
    沖完涼去焗桑拿,但係乾蒸完全唔覺得熱,
    焗住去濕蒸,熱度好夠,但係煙霧瀰漫,
    都唔焗咁耐快d出番黎,廢事暈左都冇人知。
    之後上大廳,望落都幾大,長方形,另外有卓球枱、健身室同乒乓球,
    不過全部都冇用到,諗住坐低食完野就即刻入房按。
    一坐低,已經有好多個紅衫的美容師chi cher咁轉sell野,
    其中有幾個都ok靚,同埋有一個我覺得少少似陳fa la
    最後fa la幫我老虎按,下次試下搵佢唔知有冇料到呢?
    我就係另一個紅衫的幫我按,試左一個推淋巴,
    入房唔算大,門同玻璃都係磨沙,出面企o係度的話應該望唔到入黎,
    幫我按果個唔算老,25歳左右,少肥但幾好波,
    按摩時feel到佢好多時都冇避忌,
    大脾成日都high到我隻手,按背又有頭鎚頂,
    但係可能有老虎o係度,120mins全程老正,
    按完仲好舒服,成身鬆晒!

一星期後再單拖去搵佢,諗住試下有冇老鼠捉…
    結果係同之前一次一樣都係老正,冇乜特別,
    所以邪野就應該唔洗諗咁多。

埋單:RMB168 – 120mins

評分

查看全部評分

離線 

唔貴喎
    重點是你話按完好舒服
    值得試試
    謝謝報告

評分

查看全部評分

離線 

這場是足鐘120MIN ?

離線 

月亮round未去過,
    但睇ching報告,應該可以一試,
    因為價錢可以接受又足鐘和地點方便,
    但不知有無大堂送呢.

評分

查看全部評分

離線 

好耐都冇去過呢個場了,之前記得此場d熱水唔夠熱,唔知而家情況有所改善未!!!

如閒日及而價錢論,呢個場都值得一去既!!

離線 

我係里間主場
    去左差唔多一年
    d技c都ok
    最緊要足鐘

評分

查看全部評分

離線 

好耐都冇去過呢個場了,之前記得此場d熱水唔夠熱,唔知而家情況有所改善未!!!

如閒日及而價錢論,呢個場都值得一去既!!
    ea_son 發表於 2009-9-8 12:58

大熱天時還冲熱水涼?不過我兩個月前去覺得沖凉很舒服。

離線 

大熱天時沖熱水涼, 是一种响受啊!!

離線 

好似而家如果唔做大堂只係按身o既話埋單時會自動扣20蚊,

熱水方面,去o既時候我仲果格只係得暖水,
    走o既時候好似去左另一格,又ok熱喎,唔知係咪時段問題

評分

查看全部評分

離線 

大熱天時還冲熱水涼?不過我兩個月前去覺得沖凉很舒服。
    tingman 發表於 2009-9-8 13:19 [url=http://www.vshare.cc/images/common/back.gif
    http://www.vshare.cc/images/common/back.gif[/quote[/url]]

我講緊之前既事....係n年之前!!!咩天氣我都唔記得了.....